20200112       Foto Eva Quirbarch

Så fantastiska dagar har vi haft i Göteborg. Träffat goda vänner och fått nya bekantskaper samt lite sightseeing i Göteborg. Fotat hundarna och gått promenader och varit på utställning.

My Dog dag 1, så placerade sig Harry som BIR-valp med HP och i BIS-finalen gick han in med 50 andra hundar. Harry placerade sig som 5-8 plats av alla dessa hundar.

My dog dag 2, så placerade sig Harry som BIR-valp med HP även denna dag med fantastisk kritik. I BIS-finalen avtackades han denna dag. Men med denna kritik kan man glädja sig länge.

(Mycket lovande hanhundsvalp av prima typ. Står och går som en erfaren champion. Kommer att växa till en stor vinnare. Bästa valp!)

Myzan fick exc båda dagarna i stor konkurrens.

Vilken start på det nya året!


20191231

Gott Nytt År och nu laddar vi om för ett fantastiskt 2020!  Vi börjar utställningsåret med att åka ner på My Dog. Här ovan är en bild på vår älskade Age Quod Agis Clash Of The Titans, Harry.

20191215

Jag och tjejerna har varit på stora Stockholms utställning i Älvsjö där vi visade Myzan, som fick exc i en stor juniorklass med fin kritik.

Trevligt att möta många whippetvänner runt ringen.

Lite shopping hann vi med också samt lämna Wolverine och Daredevil till deras nya hem i Helsingborg och Stockholm.

Ska bli spännande att följa valparnas på deras resa. Lycka till med sötnosarna. 

 God Jul & Gott Nytt År vill vi önska er från Kennel Age Quod Agis
Age Quod Agis Flash By Milano

Age Quod Agis Flash By Milano


20191201

Nu har valparna börjat flytta till sina egna kärleksfulla hem. Jättefina valpköpare allihopa och så småningom kommer vi få se och följa valparnas resa på både utställning och LC.

Wolverine och Daredevil flyttar om ca 2 veckor till sina hem och nu i dagsläget så letar Age Quod Agis Flash By Milano ett kärleksfullt hem,gärna med utställningsintresse och LC-intresse eftersom han, som de andra i kullen ser lovande ut.

Trevlig 1:a advent önskar vi er!


20191120

Tiden bara flyger iväg och valparna i B-kullen är redan 7 veckor gamla. I dagsläget så letar Flash och Iron Man ett kärleksfullt aktivt hem.

Så välkomna att höra av er med en intresseanmälan. 

Den 9/11 åkte vi inofficiell utställning i Vindeln med fint resultat. Vår lilla Harry blev BIR-valp med HP och BIG 1:a samt BIS-valp 2:a.

Vilken debut! Även Harrys fina bror Nitro var där och placerade sig som 2:a med HP. Båda två med fina kritiker.

Så stolt över dem. 


20191014

Myzan gjorde den 28/9 sin tredje raka ökl 1:a i Viltspår och blev därmed Viltspårschampion.

En stormig första oktober föddes Roma och Milanos valpkull. 5 hanar och 1 tik.

Kika gärna in på deras valpbilder.

13/10 debuterade Myzan på officiell utställning i Sundsvall och fick ett Exc med fin kritik.20190912

Tiden går så fort och nu har valparna flyttat till sina fina familjer. Harry var den kille som fick stanna på vår kennel och det ska bli kul att följa killarna och se hur de utvecklas.

Vi har har varit på Whippetklubbens och Svvk utställning i Strömsholms, Bjurholm och Överkalix i sommar med fina utställningsresultat.

Myzan har gjort Anlagsprov Viltspår och tävlat på Viltspårstävling med fina resultat.

Nu väntas det valpar här i början på Oktober mellan Milano och Roma.

Ska bli så spännande.

20190717 

Äntligen är de här! Valparna föddes 20190703, 3 fina grabbar. De växer och har fått upp ögonen nu på dygn 14. Bilder på valparna hittar ni under flik valpar, a-kullen.

I söndags var vi på Svvk utställning i Råneå. Domare för dagen var den högt aktade vinthundsspecialisten Bitte Ahrens Primavera från Italien. Är så tacksam för alla fina ord om våra hundar och placeringar.

SE CH FI CH NO CH SE VCH Barolito´s Alserio By Milan, Milano exc, ck 1:a i ch-klass. Bästa hane och slutligen BIM.

Pompeca´s Second Mysolina, Myzan 2:a i valpklass med Hederspris.

SE VCH Casargo Favorita, Roma exc, ck och 4:a av 12 st i Ökl.


20190629

Nyss hemkommen från EM i Lure-Coursing i Estland. Vi hade 2 st hundar som representerade Sverige. En fantastisk upplevelse med fina resultat.

Casargo Favorita, Roma 15:e plats av 27 st i klass 2 tikar samt på 16 plats på Europalistan av 185st tikar.

Chase Me Ace Of Spades, Ringo 17:e plats efter första loppet men halkade tyvärr ner till plats 38 efter andra omgången av 48 st klass 1. Ringo på 118 plats av 341 st hanar i klass 1 på Europalistan.

Nu i dagarna väntar vi med spänning på vår första valpkull.

© Copyright Age Quod Agis